Hoş Sohbetler (19 Nisan 2017; 10:00)


ERDEM ERTÜZÜN: Merhabalar sevgili izleyenlerimiz Hoş Sohbetler programımıza hoş geldiniz. Adnan Bey hoş geldiniz.

ADNAN OKTAR: Evet dinliyorum.

ERDEM ERTÜZÜN: Tunceli’de düşen helikopterde 7 polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 personel olmak üzere toplam 12 kişi şehit oldu. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olayla ilgili, “Dış etken yok, olay kaza” dedi. Olayın sis, kar, yoğun yağmur yani kötü hava şartlarından dolayı meydana geldiğini belirtti. Şehitlerimizin fotoğraflarını gösterebiliriz. Şehit Astsubay Yavuz Karaman. Şehit Candaş Kaplan. Şehit Hakim Onur Alan. Şehit Komiser Pilot Abdullah Ortanca. Şehit Pilot Dilaver Karsavuranoğlu. Şehit Polis Ahmet Cihan Kılcı. Şehit Polis Azem Gudendede. Şehit Polis Ekrem Dereli. Şehit Polis Hasan Yıldırım. Şehit Polis Mesut Özdemir. Şehit Polis Murat Koduk ve Şehit Polis Saadettin Demir.

ADNAN OKTAR: Hepsi sağlam delikanlı. Hepsi nurlu delikanlı. Hepsi aslan. Yüzlerinden belli oluyor. Cenab-ı Allah yanıma gelsinler onlara cennet hayatı yaşatayım demiş. Ne mutlu onlara Allah şehadetlerini makbul etsin. Kabul etsin. Yüzlerinde şehit nuru var zaten hepsinin. Allah ailelerine sabr-ı cemil, uzun ömür nasip etsin. Yalnız bak Muhsin Yazıcıoğlu şehidimiz de böyle bir havada şehit olmuştu. Yoğun kar, sis, yoğun yağmur. Efendim yüksek dağların olduğu bölgelerden helikopter geçmesin. Gerekirse geniş bir tur atsın. Mesela yüz kilometre bile gerekirse tur atsın öyle bir bölgeden geçmesinler. Bundan sonra buna tedbir alalım. Bu kaçıncı? Hep böyle yüksek dağlarda karlı yerlerde sisli havalarda helikopterler düşüyor. Hep soğuk nedeniyle oluyor. Daha açık hava, daha ferah yerler oralardan geçsinler. Değil mi? Mesela bir iner dinlenir gerekirse benzin de alır. Ne olur? En fazla yirmi dakika gecikir. Hadi yarım saat geciksin hiçbir şey olmaz.

Evet dinliyorum.

ERDEM ERTÜZÜN: Melih Gökçek referandum sonrası sokak olayları başlatmak isteyenlerin ortaya çıktığı şu günlerde Gezi olaylarının finansörü olarak tanınan Soros’un Türkiye’de olduğuna dikkat çekti. Twitter hesabında “Soros’un şu günlerde Türkiye’ye gelmesi tesadüf olamaz. Yeni Gezi organizesi için gelmiş olması en muhtemel ihtimal.” dedi. Öte yandan Gezi olayları sırasında 24 saat canlı yayın yapan BBC ve CNN’in kiraladıkları canlı yayın araçlarıyla Taksim’e konuşlandığı da iddia edildi.

ADNAN OKTAR: Canım yayın yapıyorsa yapsın, konuşan konuşsun. Sokakta da gösteri yapıyorsa yapsın. Biz taşkınlık istemiyoruz. İşte taş, sopa, odun, yakma yıkma. Bunu istemiyoruz. Yoksa demokratik hakkı, izin alsın ne yapıyorsa yapsın.

Evet dinliyorum.

OKTAR BABUNA: Referandum sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Kürtler sana bu seçimde destek verdi. Sen de borcunu öde. Çözüm sürecine geri dön.” baskısı yapılıyor. HÜDAPAR Başkanı: “Artık önümüzde engel kalmadı, biz sözümüzü tuttuk. Kürt sorunu için artık adım atılmalıdır.” dedi. Ceren Kenar HÜDAPAR’ın açıklamasına destek verdi. Altan Tan, Erdoğan’a “Seni Kürtler kurtardı vefa borcunu öde” dedi. Abdulkadir Selvi ise “Kürtler Erdoğan’a destek vererek Kürt Meselesinin çözümü konusundaki tarihi sorumluluğunu hatırlattı.” İfadelerini kullandı.

ADNAN OKTAR: Kürt Meselesinin çözümü Mehdiyet’tir. İttihad-ı İslam’dır. Başka ne çözümü olur yani? Peygamber (sav) yolu yöntemi göstermiş. Kürt Meselesinin, Çerkez Meselesinin, Türk Meselesinin, Ermeni Meselesinin, Yahudi Meselesinin hepsinin çözümü Kuran’a dayalı İttihad-ı İslam’dır. Yani Kuran ahlakının her yere hakim olmasıdır. Bunun dışında çözüm yok. Ödenecek de bir şey yok ayrıca. Tayyip Hoca öyle bir söz vermedi. Başlangıçta ne dedi? “Ben bölünmeye kesinlikle karşıyım. Federasyona karşıyım, eyalete karşıyım.” dedi. Peki ne istiyorsunuz başka? Muhtemelen bunları isteyenler var. “Bunu yapmayacağım.” dedi, “Söz veriyorum.” dedi. O zaman konuşmaya gerek yok. Konu bitmiştir. Çözüm İttihad-ı İslam’dır. Mesele de bitmiştir. Çözüm Mehdiyet’tir mesele bitmiştir. Çözümü Resulullah (sav) Kuran’da göstermiş, Allah Kuran’da göstermiş, Resulullah (sav)’a nakletmiş. Resulullah (sav) da hadisleriyle belirtmiş: “Evlatlarımdan İmam Mehdi’ye uyacaksınız.” diyor. “Mesele bitecek.” diyor. Bütün dünya kardeş olacak. İsa Mesih’in de vesilesiyle.

Evet dinliyorum.

ERDEM ERTÜZÜN: Toplantıda “Kürt politikamız ne olacak? Mevcut uygulamaları yani operasyonları güçlendirerek sürdürecek miyiz yoksa yeni bir çözüm mü gündeme gelecek?” sorusu sorulmuş. İçişleri Bakanı söz alarak “Mevcut uygulamalar sayesinde bu artışı sağladık. Bunu sağlamlaştırarak sürdürmemiz lazım” şeklinde cevap vermiş.

ADNAN OKTAR: Güzel doğru söylüyor. En mükemmel cevabı o vermiş. Daha önce adamlar ne diyordu? “Arkadaş sizden çözüm süreci istiyoruz.” “Ne istiyorsun?” diyoruz. “Güneydoğu’yu bize verin.” diyor. “Al sana çözüm.” Dediler Türk askeri Türk polisi. PKK’yı yerle bir ettiler. Darmadağın oldular. Hepsi hapishanede.

OKTAR BABUNA: Daha birinci gün söylemiştiniz çözüm olmaz diye.

ADNAN OKTAR: Ben aylarca yıllarca “Bu çözüm süreci en tehlikeli olay.” dedim. “Çok yanlış çok hatalı.” dedim. Yıllarca anlattım ve “Bunlar bomba döşeyecekler, daha gelişmiş silahlar alacaklar, daha azgın atağa kalkacaklar, komünistlerde geriye dönüş olmaz.” dedim. Evet. Onu film olarak hazırlayın da o daha önce konuştuklarımı. Oradan yayınlayalım. Yani çözüm sürecinde konuşanlar. Benim verdiğim cevaplar. Meydana gelen sonuç film olarak daha iyi olur.

“Sevgide örnek olalım” diyelim etiket.

Türkiye balistik çelik gibi bütün. Bölünme teklifi istemiyoruz. Ne istiyoruz? Silah bırakmak istiyorsa “Niye bıraktın?” demeyiz zaten. Bırakırsa iyi aferin. Mesele yok. Bırakmazsa söke söke alırız elinden. Olmaz. Dünya aleminin, İslam aleminin, Türklük aleminin son bağımsız kalesi Türkiye. Son kaleyi sen ortadan ikiye bölmeye kalkarsan, delikanlıya sen bunu yapmaya kalkarsan, delikanlı seni ne yapar? Değil mi? Tahmin edersin. Olmaz. Durup durup böyle arsız kedi gibi kapıya dayanmasınlar. “Silah bırakalım.” E? “Türkiye’yi bölmek karşılığında” Yok. Öyle şey olmaz. Bunu yapacak adam daha anasından doğmadı. Tayyip Hocam zaten çok kararlı. Bak seçim öncesi de çok açık net söyledi. “Ben bunun karşılığı olarak bunu yapıyorum.” demedi kimseye. “Arkadaşlar” dedi. “Türkiye’yi böldürmem, asla. Bunu unutun” dedi. Kim Türkiye’yi bölmeye kalkarsa Allah onu helak etsin. Allah onu mahvetsin. Allah aklını alsın. Allah onu görülmemiş şekilde azaplandırsın. Hidayetle düzeltsin. Hidayetle düzeltmezse her türlü belasını üzerine yağdırsın. Tayyip Hocam’dan ümitlerini kestikleri için saldırıyorlar zaten. Bölemeyeceklerini anladılar Türkiye’yi. Bıraksınlar onu. Ama Tayyip Hocam modernliğe çok önem versin. Kaliteye, sanata çok önem versin. Dekolte hanımların sayısı artsın AK Partili. Yani kıyı kentlerin kurtuluşu orda. Ben söyleyeyim. Modernlik ve dekolte. Dekolte hanımlara olan saygı, onlara olan gösterilen hürmet AK Parti’nin oylarını patlatır ve bütün sahil kentlerini yeniden alırız inşaAllah.

Şimdi Fikret’i biraz dinleyelim devam edeceğiz.

ERDEM ERTÜZÜN: Kısa videolarla devam ediyoruz inşaAllah.

ENDER DABAN: Şimdilik Hoş Sohbetler programımızın sonuna geldik. Birazdan Adnan Oktar’la Neşeli Saatler programımızla yayınımıza devam edeceğiz.


DEVAMINI GÖSTER

Ähnliche Produkte bezüglich dieses Werkes